1. Home
  2. Composiet Gevelbekleding/Gardenwall

Composiet Gevelbekleding/Gardenwall

Zie
WEO® - gevelbekleding houtcomposiet - Cedar
WEO® 60 – Gevelbekleding houtcomposiet
Zie
WEO® 35 – Gardenwall houtcomposiet
Zie
Brise-Soleil WEO
Houtcomposiet co-extrusie

Een nieuwe technologie: co-extrusie

WEO® composiet planken zijn gefabriceerd met hulp van de nieuwste technologie in de productie van composiethout: co-extrusie. De planken bestaan uit twee delen, de inhoud bestaat uit een mix van hout en gerecycled plastic die rondom bedekt wordt met een dunne laag polyethyleen. Dit zorgt ervoor dat het product perfect waterdicht is en het voorkomt vochtophoping. Maar het is meer dan dat, de beschermende laag voorkomt het ontstaan van blijvende vlekken en behoudt de oorspronkelijke kleuren.

Dankzij de beheersing van deze nieuwe technologie maakt WEO® 20 jaar lang beschermt tegen het ontstaan van scheuren, kleurveranderingen en vlekken.

Houtcomposiet gevelbekledingsprofielen WEO

Een reeks innovatieve profielen

WEO® composiet gardenwall/gevelbekleding is verkrijgbaar in drie verschillende profielen.

De profielen WEO® 35 en WEO® 60 zijn zo ontwikkeld dat het mogelijk is om een afwisselend fijn lamellenpatroon te creëren.

Het WEO® Classic profiel wordt met behulp van een roestvrijstalen clips gemonteerd, de clips zijn niet zichtbaar waardoor de wand een moderne look heeft.

Alle drie de profielen zijn verkrijgbaar in minimaal vier kleuren met kleurvariaties die het natuurlijke hout en zijn nuances nabootsen. Klik op het profiel bovenaan deze pagina om de kleuren te bekijken.

WEO 35 Moderne Composiet Gevelbekleding

Verticale of horizontale installatie?

WEO® Classic, WEO®35 en WEO®60 profielen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden geïnstalleerd. Het trapeziumvormige/platte profiel zorgt voor een goede afvoer van regenwater. Bij al onze profielen moet rekening gehouden worden met een lengte-uitzetting van 1 mm per meter materiaal als gevolg van temperatuurschommelingen. Daarom moet ervoor gezorgd worden dat tussen elke voeg minimaal 5 mm ruimte overblijft, zodat het materiaal kan werken zonder beperkt te worden.

De bevestiging is onzichtbaar. Afhankelijk van het type plank kan er als bevestiging gekozen worden voor roestvrijstalen clips, schroeven buiten het zicht of schroeven in het zicht met een gekleurde kop. Voor de afwerking is een reeks aluminium accessoires (F-profiel, startrails) beschikbaar.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruiksvriendelijkheid te kunnen verbeteren, door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.
Accepteer Om er meer over te weten te komen
La version de votre navigateur est trop ancienne

Vous ne pourrez pas afficher de manière optimale le contenu de ce site. Télécharger

×