1. Home
  2. Composiet Vlonderplanken

Composiet Vlonderplanken

Zie
Composietplank voor terras HARMONY
Harmony WPC Terrasplanken
Zie
Composietplank voor terras VINTAGE
Vintage WPC Terrasplanken
Zie
Premium WPC Terrasplanken

Een terras voor de eeuwigheid

Het is de plek waar u uw tijd spendeert met familie en vrienden, de plek waar herinneringen gemaakt en gedeeld zullen worden. 

Het is de plek waar uw kinderen hun eerste stapjes zetten, hun eerste tekeningen maken en veel later gesprekken voeren tot laat in de nacht terwijl ze naar de sterren kijken. Het is de plaats waar zaterdagavonden worden doorgebracht, maaltijden gedeeld worden of juist alleen in rust wordt genoten.

De terrasplanken kunnen makkelijk schoongemaakt worden na een wilde barbecue met rode wijn en daarnaast zullen ze door wind en weer gaan zonder hun schoonheid te verliezen. Een terras dat stabiel, kleur behoudend en duurzaam is. Dat is de belofte van Fiberdeck.

Gebruik MyDeckPlanner om uw droomterras te ontwerpen en ontvang direct de consument adviesprijzen. 

Composiet terrasplanken HARMONY

De Fiberdeck HARMONY composiet terrasplank heeft een uniek design met aan een zijde de grove 'houtlook' met een natuurlijke uitstraling en verbeterde grip. Plus een even oppervlak met een afwisselend patroon van inkepingen die zorgen voor een speelse uitstraling op de andere zijde.

Deze veelzijdige plank is verkrijgbaar in de kleuren: Indian Summer, Ocean Grey en binnenkort Red Cedar 

vintage composiet terras

Composiet terrasplanken VINTAGE

De Fiberdeck VINTAGE terrasplank heeft de unieke look van verweerd hout. De afwisselende diepe nerven zorgen voor een robuuste uitstraling.

Deze terrasplank met zijn ruwe look is beschikbaar in de kleuren: Lunar Grey, Graphite, Wengé en binnenkort Red Cedar

 

Composiet vlonderplanken PREMIUM

De Fiberdeck PREMIUM composiet vlonderplanken heeft twee toepasbare zijdes. Met aan een zijde de natuurlijke houtlook en aan de andere zijde een oppervlak met een afwisselend patroon van inkepingen die zorgen voor een speelse uitstraling.

De PREMIUM plank is verkrijgbaar met ronde holle kamers of massief en in de kleuren: Teak, Ipé, Red Cedar, Dark Grey en Light Grey 

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruiksvriendelijkheid te kunnen verbeteren, door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.
Accepteer Om er meer over te weten te komen
La version de votre navigateur est trop ancienne

Vous ne pourrez pas afficher de manière optimale le contenu de ce site. Télécharger

×