1. Home
  2. Composiet Schutting

Composiet Schutting

Zie
BOSTON – Composiet Schutting
Zie
BOSTON composiet omheining met glas decoreren
BOSTON Composiet Schutting – CLARITY collectie
Zie
BOSTON Composiet Schutting – FANTASY collectie
Zie
HPL paneelafscheiding in industriële stijl
BOSTON tuinschermen – URBAN collectie (HPL)
Zie
Aluminium Schutting OPEN Boston
BOSTON Composiet Schutting – OPEN collectie
Zie
BOSTON Composiet aluminium Schutting
BOSTON Composiet Schutting – COMBO collectie
Zie
modern hout composiet hek - boston
BOSTON – Modern Fence boards
Zie
IdeAL – Tuinschermen van alu & composiet
BOSTON hout composiet schutting

Het BOSTON tuinschermconcept

Met het BOSTON tuinschermconcept kan u uw ideale tuinscherm samenstellen. Dit is mogelijk door de grote hoeveelheid aan beschikbare vullingen en het vernuft van het concept. Zodra u voor een BOSTON tuinscherm kiest, bent u er zeker van dat deze uniek, elegant en duurzaam is.

Benieuwd welke producten u nodig heeft en welk prijskaartje daar aan hangt? Maak gebruik van onze 3D configurator MyFencePlanner waarmee u met een aantal clicks uw project kan ontwerpen en visualiseren. 

Een personaliseerbaar & modulair concept

Het BOSTON tuinschermconcept bestaat uit een aluminium frame (palen, start/top profiel, etc.) en kan naar wens worden gevuld met bijvoorbeeld WPC, HPL, mat glas of aluminium. 

Het concept is ontworpen met flexibiliteit in gedachten, niet enkel met betrekking tot de uitstraling, maar ook de toepassing. Zo maakt het variabel hoekprofiel het mogelijk om schuttingen met afwisselende hoeken te realiseren.

Samenstelling van houtcomposiet

Het beste van twee werelden

Fiberdeck is gespecialiseerd in WPC; Wood Plastic Composite. Een combinatie van twee grondstoffen die het beste in elkaar naar boven brengt. Zo zorgt het hout voor de benodigde stevigheid en het gerecyclede plastic voor de vocht- en UV-lichtbestendigheid. WPC producten zijn perfect voor gebruik in uw tuin, bijvoorbeeld als terras, tuinscherm of gevel

Fiberdeck heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen van WPC. Alle producten van Fiberdeck beschikken over een dunne UV-lichtbestendige kleurhoudende HDPE laag (co-extrusie), zie bovenstaande foto. Deze laag is geborsteld of voorzien van een houtnerf om de natuurlijke uitstraling en warmte van hout te imiteren. 

De producten van Fiberdeck zijn bestand tegen rot, schimmel & insecten, behouden hun kleur en zijn makkelijk te plaatsen. 

Wij geven 20 jaar garantie op al onze gecoëxtrudeerde producten. 

Schutting met moderne houtcomposietlatten

U heeft een wens en BOSTON vervuld deze

BOSTON is ontwikkeld met flexibiliteit als uitgangpunt. Zo is:

• Uw tuinschermen te plaatsen in beton, op een betonnen vloer of zelfs op een bestaande muur.

• De hoogte & lengte van uw omheining zijn aan te passen aan uw wensen door de palen en andere onderdelen van het frame en de vulling in te korten.

• Daarnaast maakt het hoekprofiel het mogelijk om een afwijkende hoek naar wensen te creëren

Dit maak het BOSTON concept werkelijk flexibel. 

Schutting geïnstalleerd op een lage muur

Maatwerk is de sleutel

Het Boston tuinschermconcept is de optie als u opzoek bent naar exclusiviteit en mogelijkheden. Er is een verscheidenheid aan opties om het tuinscherm te vullen:

- Premium: Massief paneel gevuld met gecoëxtrudeerde lamellen met een garantie van 20 jaar.

- Modern: Massief paneel gevuld met elegante moderne lamellen, met een gestreept patroon voor een prachtig lichtstraateffect.

- Combo: Een slimme combinatie van antracietgrijs aluminium en houtcomposiet lamellen. De collectie omvat ook alleen aluminium lamellen, voor een stevig paneel.

- Open: Opengewerkt paneel met aluminium lamellen in een rechthoekige doorsnede. Er zijn twee bladhoogtes beschikbaar voor een gecontroleerd verduisteringseffect.

- Fantasy: Een collectie met vier horizontale en verticale ontwerpen die identiteit toevoegen aan elk exterieur. Compatibel met aluminium, Premium en Modern lamellen.

- Clarity: Ondoorzichtige glazen inzetstukken om licht en privacy te combineren.

- Urban: HPL-panelen. HPL is een laag houtvezel- of melaminepapier dat samengeperst is onder hoge druk. Dit paneel is waterdicht en onderhoudsvrij.

Aluminium opengewerkt schuttingwerk

Laat het maar waaien!

Wanneer u uw BOSTON palen bevestigt op onze paalhouders, heeft u een composiet schutting die bestand is tegen windstoten tot 100 km/u.

Zodra de palen in beton worden geplaatst is de schutting bestand tegen windsnelheden van maximaal 120 km/u.

Let op: wind is niet constant, dus de BOSTON omheining is bestand tegen sterke windstoten.

In risicogebieden, locaties met veel wind, wordt het aangeraden om decopanelen toe te passen of om te kiezen voor het OPEN concept. Dit zal de impact van de wind op de schutting verkleinen. 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruiksvriendelijkheid te kunnen verbeteren, door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.
Accepteer Om er meer over te weten te komen
La version de votre navigateur est trop ancienne

Vous ne pourrez pas afficher de manière optimale le contenu de ce site. Télécharger

×